Sunday, April 7, 2013

Төмсний хучмал

 
Орц:
Төмс
Үхрийн татсан мах
Сонгино
Өндөгний шар
Давс Перц
Та махандаа ямарч амтлагч нэмж амтлаж болно үүнд: кимчи, соу саус, BBQ  амтлагч гэх мэт
Бэлтгэх арга: Төмсөө эхлээд давсаар амтлан чанаад машиндана.

Татсан үхрийн махандаа ногоон сонгиноо жижиглэн хэрчиж нэмээд, давс перцээр амтлана. Зуухны тавиур төмөрөө сайн тослоод, махаа жигд тараагаад дээр нь төмсөө хучиж жигд тавиад сэрээгээр судал татаж чимэглээд өндөгний шар жигд нимгэн түрхэж өгнө. (өндөгний шар нь өнгийг алтан шар буюу хоолыг өнгөлөг болгоно) Зуухаа 170С д халаасан байх бөгөөд халуун зуухандаа хийгээд 170С д 25-30 минут буюу өндөгний хучмалны өнгө бага зэрэг түлэгдэх буюу алтан шар болох үед гаргана. Та шинэ ногооны салад болон сүүн сүүмсээр амталж идвэл илүү тохиромжтой. Ингээд таны бэлтгэн хийсэн төмсний хучмал бэлэн боллоо. Та амтархан зооглоорой.

No comments:

Post a Comment